Ontmoet onze

personal trainers

PERSONAL TRAINER CAS

Mijn naam is Cas. Ik ben 26 jaar. Zo’n vier jaar geleden ben ik begonnen met fitness. Dit gaf mij in eerste instantie een uitlaatklep voor stress, irritatie en andere negatieve gevoelens, kortom het bood me een plek om mijn hoofd leeg te maken.

Ik ben 5 jaar geleden begonnen mensen te helpen met hun fysieke doelstellingen door middel van coaching op het gebied van fitness en voeding. Al snel breidde ik mijn begeleiding omtrent voeding en training uit met leefstijl en combineer dit nu ook met persoonlijke coaching op diverse vlakken.

Fit worden werkt naar mijn idee het best met een holistische aanpak

Er was een periode in mijn leven dat ik niet zo goed wist wat ik wilde, ik had een ongezonde levensstijl die een negatief effect had op zowel mijn lichamelijke gezondheid, maar misschien nog wel meer op hoe ik mentaal in mijn vel zat.

Naarmate ik langer en meer ging sporten begon zowel mijn fysiek, als mijn gemoedstoestand te veranderen. Ik kreeg meer discipline, ik werd zelfverzekerder en ik had veel meer energie.

De combinatie tussen sport en mijn studie (toegepaste) psychologie heeft mij veel gebracht, deze ervaring wil ik graag met anderen delen. Fit worden werkt naar mijn idee het best met een holistische aanpak.

Mijn focus ligt op een combinatie van sport, voeding en mentale weerbaarheid. Mijn persoonlijke ervaring en studie van deze gebieden deel ik graag met je. Ik ben zeer gemotiveerd om samen te werken aan een doel dat je verder brengt en mocht je persoonlijk nog niet weten waar te beginnen, help ik je graag en gaan we het samen aan!

ONTMOET OOK DE ANDERE PERSONAL TRAINERS

Marc

Eigenaar

Othmar

Personal trainer

Bauke

Personal trainer

Jasper

Hoofdtrainer