Goede resultaten 

behaal je samen!

ERVARINGEN

Bij IJsselgym zijn we trots op de resultaten die we de afgelopen jaren hebben bereikt met onze visie op sport en gezondheid. Al meer dan 350 IJsselgymmers hebben we geholpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Maar natuurlijk kunnen we dit niet alleen zeggen, we laten graag onze tevreden klanten aan het woord.

Hier vind je verhalen van mensen die ook ooit begonnen zijn met sporten bij IJsselgym. Zij delen hun persoonlijke verhaal en vertellen hoe wij hen hebben geholpen om hun doelen te bereiken. Het zijn verhalen van mensen die meer zelfvertrouwen hebben gekregen, die gezonder zijn geworden en die zich fitter voelen.

Al 20 kilo kwijt!

Ik wist dat ik iets met mijzelf moest doen, maar in mijn eentje kwam ik er niet uit. Ik was vooraf wel wat sceptisch over de begeleiding en dacht dat het allemaal open deuren zouden zijn, maar die twijfel was onterecht. Nu 10 maanden verder en 20kg kwijt. Maar het echte resultaat is dat ik heb geleerd hoe fitness mijn fysieke en mentale gezondheid beïnvloedt en kan verbeteren en mij weer goed voel in (en over) mijn lichaam en fitheid.

IJsselgym voelde na een tijdje als een erg vertrouwde plek waar je serieus aan je doelen kon werken maar waar ook ruimte is voor een dolletje. Je krijgt persoonlijke begeleiding, een goede stok achter de deur en er is aandacht voor zaken als stress, slaap en algehele mentale gezondheid. Ik zou de dienstverlening zeker aanraden!

Tim Brouwer

Ik raak soms verbaasd van mijn eigen kracht

Ik twijfelde of krachttraining bij mij zou passen. Nu na 3 jaar, kan ik zeggen dat ik fan ben van het concept. Het vult mijn yoga aan en zo ook andersom. Door de gezellige sfeer met de coaches en andere sporters in combinatie met de begeleiding bij IJsselgym, heb ik altijd wel zin om te gaan. De holistische aanpak maakt dat ik fysieke kracht heb ontwikkeld, maar ook persoonlijk ben gegroeid. Mijn coach (Jasper) is open en niet oordelend, wat maakt dat ik ook open durf te zijn en daardoor de juiste adviezen kan ontvangen. Geen standaard advies, maar dat wat voor jou op dat moment passend is. In combinatie met zijn humor en structuur werkt het voor mij, raak ik soms verbaasd van mijn eigen kracht en ontwikkeling en kunnen ikzelf en mijn omgeving hiervan genieten.

Veronique van Dam

VOOR- EN NAFOTO’S

Charlotte

‘In 8 weken al veel resultaat geboekt. Meer billen, smallere taille, een stuk sterker en fitter.’

Anoniem

‘Ik heb mijn doelen behaald’, voor het eerst voelde ik me comfortabel in bikini.’

Jos

‘In 12 weken tijd is mijn vetpercentage omlaag gegaan en ben ik veel sterker geworden.’

Marieke

Ik ben heel tevreden over de resultaten’! Ik ben weer zo strak als vroeger.’

Jelmer

‘-30 kg en een stuk fitter en gezonder! Inmiddels heb ik nu ook een eigen powerrack thuis.’

Marc

‘Ik heb enorm veel geleerd over krachttraining, voeding, mindset & leefstijl’.

Anoniem

‘Erg blij ben ik met het resultaat naar de eerste vetverlagingsperiode.’

Anoniem

‘Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een lichaam die ik mooi vind en waar ik trots op ben!’
UITSTEKEND
63 recensies op
Wesley
Wesley
2023-05-07
Ik ben gestart bij IJsselgym, omdat ik graag meer wilde sporten. Dit heeft namelijk een positieve invloed op mijn diabetes. Othmar werd mijn coach en we hebben samen doelen opgesteld gericht op spieropbouw, het bewuster omgaan met voeding en daarmee meer grip krijgen op mijn diabetes. Ik merkte al snel dat het sporten op deze manier veel energie geeft. De waardes van mijn diabetes (HbA1c) zijn hierdoor aanzienlijk verbeterd. Daarnaast hangt er ook een goede sfeer, waarin je uitgedaagd wordt om je grenzen op te zoeken en te verleggen. In het bijzonder waardeer ik de betrokkenheid van Othmar en zijn kennis over sporten met diabetes.
Freddy Westerbeek
Freddy Westerbeek
2023-04-20
Doordat ik bij IJsselgym ben gaan trainen ben ik gezonder gaan eten, voel ik mij fitter en ben ik inmiddels 19kg verloren in vier maanden tijd. Ook heb ik in deze periode geleerd hoe ik dit houdbaar voor mijzelf kan inrichten. Tijdens deze periode heb ik vanuit IJsselgym prettige ondersteuning ervaren en ben ik tijdens de trainen gemotiveerd door de trainers, zij zijn ook erg prettig in de omgang. Om deze redenen zou ik de dienstverlening zeker aanraden.
Hiskia Elzebroek
Hiskia Elzebroek
2023-04-05
“Ik was enthousiast om te beginnen ben benieuwd wat mij te wachten stond. Ik heb meer (in)zicht gekregen in de techniek achter de oefeningen, het opbouwen van reps en het bijbehorende trainingsgewicht. Daarbij hoort het inzicht op de noodzaak en het nut van trainen tot technisch falen. Ik merk dat ik sterker word en meer spiermassa ontwikkel. En dat was een trainingsdoel. Daarnaast zijn we nog bezig, maar krijg ik meer kennis en daarmee invloed op de inzet van de juiste voeding(samenstelling) om het beoogde trainingsresultaat te behalen en een drogere body massa te creëren. Ik word erg blij van de korte lijnen die we hebben ondanks dat we een coachingstraject op afstand zijn aan gegaan. Aan de hand van video materiaal kun je snel en adequaat bijsturen op techniek. Daarnaast kan ik door de achterliggende techniek die je behandeld beter corrigeren op mijn eigen trainingskwaliteit. Samenvattend: meer kennis gekregen van trainingstechniek en toepassing, meer kennis over het binnenkrijgen van de juiste voeding en meer resultaat op alle gebieden; kracht, spiermassa en verlagen van vetgehalte. Ik zou de dienstverlening zeker aanraden. Ik vind Jasper een prettige, persoonlijke en adequate coach met veel kennis en iemand die in is voor een out-of-the-box constructie, zoals onze afstand-coaching bestaande uit enkele fysieke personal training sessies en online consulten. Ik heb dan ook lang gezocht in eigen omgeving naar iemand die coaching kon bieden op het gebied van voeding in combinatie met fitness doelen op een fanatiek amateur niveau. Vaak is het dan óf het 1, dieet/afvallen óf PT. Bij IJsselgym vond ik met Jasper de gezochte combi van coaching op voeding (vetverlies) met als doel groeien in de fitness (spieropbouw) op een zeer prettige manier.“
Nathalie Kleinherenbrink
Nathalie Kleinherenbrink
2023-03-12
Ik vind mijzelf niet bepaald sportief, waardoor ik twijfelde of Personal Training mij wel zou aanspreken. Na 2 maanden 2x per week te trainen bij IJsselgym voel ik mij fitter en energieker! Elke coach heeft zijn eigen benadering, wat zorgt voor een leuke dynamiek. Door hen haal ik meer uit mijn trainingen dan ik individueel zou doen. Jasper coacht ons en kijkt naast de PT's ook mee met onze voedingswaarden. De kennis en positiviteit die hij hierin meebrengt leveren echt wel meerwaarde. Ook train ik bij Cas en Othmar; superfijne coaches! Als jij een team zoekt voor de juiste motivatie en sportkennis, dan ben je hier aan het goede adres!
Rudi Brouwer
Rudi Brouwer
2023-03-10
Gym anxiety?? Niet nodig bij IJsselgym, je komt zoals je bent, je komt voor jezelf. De begeleiding is respectvol met oog voor ieders individuele doelen en kwaliteiten, en vooral aandacht voor de mens achter de sporter. Soms heb je je dag niet en kan het ook een tandje minder, maar wel met de stimulans er ook die dag en zeker de volgende training het maximale uit te halen. Bovendien is 3 op 1 ook nog gezellig, waarbij onderling respect zeker ook aanwezig is en de sfeer ontspannen. Krachttraining was een sport onderaan mijn lijstje.Maar ik had weinig keus meer. Bauke en nu Cas hebben ervoor gezorgd dat ik toch plezier heb gekregen in krachttraining. Met de nodige ups en downs ben ik het afgelopen anderhalf jaar onder hun begeleiding sterker en dus ook fitter geworden.Het feit dat er iemand wacht, die je helpt met techniek en opbouw, heeft wel de regelmaat en discipline erin gebracht. Top! Dus voor iedereen, jong en oud 🙂 : als je aarzelt, maak een afspraak en ervaar het zelf.
Stefan van de Worp
Stefan van de Worp
2023-03-09
Qua sporten had ik alleen ervaring met hardlopen, dus fitness was helemaal nieuw voor mij. Sinds ik hiermee ben gestart bij IJsselgym voel ik mij krachtiger en energieker! Mijn houding is verbeterd en ik ben af van mijn rugklachten na een werkdag (zittende kantoorbaan). De persoonlijke blik is fijn en de coaching sluit goed aan op waar mijn behoeftes liggen. Zonder de stok achter de deur was ik 100% zeker afgehaakt. Daarnaast is de coaching goed op het gebied van techniek, mindset en voeding. Je wordt begeleid in het totaal plaatje. Je eigen rek met uitgebreide equipment werkt ook erg fijn. Altijd voldoende gear om de oefeningen precies naar behoefte af te stemmen. Omdat er meerdere trainers zijn, kan je makkelijk je trainingen inboeken wanneer ze jou uitkomen. Ik zou de dienstverlening zeker aanraden aan iedereen die serieus is over blijvende verandering aan te brengen. Geen quick fixes, maar een sterk fundament bouwen.
Paul Nedermeijer
Paul Nedermeijer
2023-03-04
Ik heb inmiddels veel sportscholen van binnen gezien. Ik heb het zelf geprobeerd en ook 1-op-1 met een personal trainer. De ene keer met iets meer resultaat dan de andere keer. Waar ging het dan elke keer verkeerd? Het antwoord daarop is een gebalanceerde en gezonde levensstijl dat verder gaat dan regelmatig sporten en rijst met kip eten. Die gebalanceerde levensstijl had ik niet waardoor ik mijn fitnessdoelen niet, nauwelijks of zeer kortstondig haalde en vaak weer in oude gewoontes verviel. De werkwijze en persoonlijke begeleiding van Cas Schreuder, mijn coach bij IJsselgym, heeft er toe geleid dat ik niet alleen fitter en sterker geworden ben, maar ook mijn levensstijl aangepast heb. Een win-win situatie. Als jij een fitnesstransformatie wilt ondergaan en snel je doelen wilt halen dan raad ik IJsselgym (en Cas!) zeker aan.
Sem Faber
Sem Faber
2023-03-01
Nu zo’n 1,5 maand bezig bij ijsselgym en ik ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen. Hiervoor moeilijk te motiveren om te sporten maar door de juiste coaching van mijn coach en de personal trainers ga ik ik er altijd met een goed gevoel heen en heb ik er zin in. Zeker een aanrader deze gym!!
Elien
Elien
2023-02-23
Ik was op zoek naar een sportschool met een duurzame aanpak en heb deze gevonden bij IJsselgym. Hier is het mogelijk om samen met mijn vriend te sporten en te focussen op mijn eigen doelen met persoonlijke, positieve en deskundige begeleiding van een trainer/coach. Jasper biedt concrete en onderbouwde handvatten en praktische tips. Ik zal IJsselgym zeker aanraden.

Maak kennis met de personal trainers

Marc

Eigenaar

Jasper

Hoofdtrainer

Bauke

Personal trainer

Othmar

Personal trainer

Cas

Personal trainer