Ontmoet onze

personal trainers

EIGENAAR MARC

Mijn naam is Marc Jansen (35) personal trainer, psychosociaal coach, ontspannings- en vitaliteitsdeskundige, ervaringsdeskundige & oprichter van IJsselgym – Personal Training & Coaching.

Vijf jaar geleden ben ik met het unieke concept IJsselgym gestart, waarin ik Personal Training & Coaching combineer met als doel andere mensen te helpen fysiek en mentaal sterker te maken, zodat ze vitaler, bewuster en dus gelukkiger door het leven gaan.

In het verleden zat ik veelal vast in terugkerende negatieve gedachtepatronen en gewoontes die de kwaliteit van mijn leven behoorlijk negatief beïnvloedden. Door zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aan mijzelf te werken ben ik mij een stuk sterker en vitaler gaan voelen met alle positieve effecten van dien op mijn leven. Wat ik tot nu toe heb geleerd en ervaren wil ik graag doorgeven aan anderen.

“De samenhang tussen lichaam en geest werd mij steeds duidelijker.”

Ik kon mij niet goed vinden in het reguliere onderwijssysteem. Ik ben mijn eigen pad gaan bewandelen en vond veel aansluiting en diepgang bij de studie Zingeving & Spiritualiteit aan de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht. Tijdens deze studie begon ik mij ook te verdiepen in krachttraining, voeding, mindset en leefstijl. Door verschillende studies, workshops, autodidactisch onderzoek en eigen ervaringen werd voor mij de samenhang tussen lichaam en geest steeds duidelijker.

Het moge duidelijk zijn dat we momenteel in een systeem leven waar lichaam en geest niet wel op varen. We leven langer, maar krijgen steeds vroeger klachten. Op dit moment zijn er 10,3 miljoen mensen chronisch ziek in Nederland, slikken 1,3 miljoen mensen antidepressiva en stijgen de zelfdodingscijfers onder jongeren.

Met het unieke Personal Training & Coaching concept van IJsselgym wil ik mensen in Deventer en omgeving een plek bieden waar zij de juiste kennis, vaardigheden en begeleiding krijgen voor optimale zelfzorg. Om zo preventief aan hun eigen fysieke en mentale gezondheid te kunnen werken, en een sterker, vitaler, bewuster en gelukkiger leven kunnen leiden.

“De dokter van de toekomst geeft geen medicijnen, maar zal zijn patiënt informeren over de juiste zorg voor het menselijk lichaam, met een gezond voedingspatroon, en over de oorzaken en preventie van ziekten.’
– Thomas Edison.

 

ONTMOET OOK DE ANDERE PERSONAL TRAINERS

Bauke

Personal trainer

Jasper

Hoofd-trainer

Othmar

Personal trainer

Cas

Personal trainer