Ontmoet onze

personal trainers

PERSONAL TRAINER OTHMAR

Mijn naam is Othmar Versteeg, 27 jaar en inmiddels een enthousiaste en betrokken coach bij IJsselgym. Zelf ben ik heel sportief en altijd actief. In februari 2021 ben ik begonnen met de Henselmans PT Course, die sommige coaches van IJsselgym ook gedaan hebben. Hierdoor kan en wil ik de leden van IJsselgym nog beter naar hun doel begeleiden.

“Iedereen heeft obstakels in zijn of haar fitnessreis maar samen kunnen we die overwinnen”

Van jongs af aan ben ik al sportief. Vanaf mijn zesde tot mijn twintigste heb ik actief gehockeyd. Daarnaast heb ik tijdens mijn studententijd in Groningen voor het eerst aan krachtsport kunnen proeven. Dit is een vast onderdeel van mijn routine geworden. Ook heb ik een aantal keren aan de halve marathon van Zwolle meegedaan en andere hardloopwedstrijden gelopen.

Afgelopen zomer heb ik op mijn racefiets diverse bergen bedwongen zoals de Mont Ventoux en de Col du Galibier. Met andere woorden ik ben van alle markten thuis. 

Op mijn tiende werd er bij mij diabetes type 1 vastgesteld. Dit was een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven maar het heeft mij er wel toe gebracht dat ik zie hoe belangrijk de combinatie van sport en gezonde voeding is. En wat voor positief effect dit op het lijf kan hebben. Om nog maar niet te spreken over kwaliteit van leven.

Uiteraard geldt dit niet alleen voor mij maar voor iedereen.

ONTMOET OOK DE ANDERE PERSONAL TRAINERS

Marc

Eigenaar

Jasper

Hoofd-trainer

Bauke

Personal trainer

Cas

Personal trainer