fbpx

Resultaten

Zij gingen je voor

Resultaten

In de korte tijd dat IJsselgym bestaat is het al tientallen cliënten gelukt om hun lichaam te transformeren en zich fysiek en mentaal weer lekkerder in hun vel te voelen. Twijfel jij nog of het de investering waard is? Dit is wat zij zeggen.

Dylan

“IJsselgym heeft me fantastisch geholpen, ik kan het iedereen aanraden”

Ik zat niet zo lekker in m’n vel, zowel fysiek als mentaal niet. Fysiek had ik knieklachten en een waardeloze conditie, mentaal nul zelfverzekerdheid. Maar het werd een beetje een ‘kip of het ei’ verhaal. Wat was er eerder? Fysiek moeilijk sporten en daardoor niet lekker voelen of juist niet lekker voelen en daardoor niet sporten…?

Nu, nog geen half jaartje verder, heb ik nergens spijt van, ben ik 16kg lichter en nog steeds vliegen de vetjes er iedere week van af…

…In het begin twijfelde ik of het wel zin zou hebben bij mijzelf en of het de investering dan wel waard is?

Nu, nog geen half jaartje verder, heb ik nergens spijt van! 16kg lichter en nog steeds vliegen de vetjes er iedere week van af. Het werkt ook wel verslavend. De doelen die samen worden gesteld zijn opeens te makkelijk en je wilt meer. Sporten is eindelijk weer leuk geworden!

Het fijne aan IJsselgym is dat het mij niet alleen laat zweten, maar ook de kennis overbrengt om erna zelf zo door te kunnen gaan. Marc is geen ‘drillsergeant’ die het leuk vind om mensen kapot te zien trainen, maar zal je toch af en toe die hoognodige subtiele schop onder de kont geven.

Bij IJsselgym heb je ook de keuze om samen met andere mensen te trainen die in dezelfde positie zitten. Hierdoor ontstaat er een leuke sfeer die zeker het trainen bevordert.

Het fijne aan Marc is dat hij ook buiten de deuren  van de gym voor je klaarstaat. Uiteraard werk je aan je (slaap-)ritmes, eetpatronen en stressfactoren, maar gaat iets een keer minder goed of je hebt vragen, kan je altijd bij hem terecht.

Het fysieke is zo belangrijk om mentaal ook fit te zijn. Wat dat betreft kan ik iedereen aanraden om die stap te zetten. IJsselgym heeft me echt fantastisch geholpen en kan het iedereen aanraden. Gebruik het als kickstarter tot een fitter leven.

Hilde

“Ik had niet verwacht dat ik zo enthousiast zou worden van krachttraining en dat ik zoveel lekkerder in mijn vel zou zitten”

Al jarenlang probeer ik de strijd aan te gaan met mijn overtollige kilo’s. Ik heb ondertussen een hoop verschillende diëten geprobeerd, maar geen van deze waren succesvol. Door deze ervaringen kreeg ik, ondanks dat ik heel graag wilde afvallen, een negatieve associatie bij het woordje ‘afvallen’. Juli 2019 was de maat vol en moest er iets veranderen.

Ik ben gestart bij IJsselgym om 20 tot 30 kilo aan vet te verliezen. Inmiddels ben ik over de helft en heb ik al 16kg verloren en ben ik behoorlijk wat centimeters kwijt

…Het waren vooral diëten die ik niet maandenlang kon volhouden of die niet mij mijn leefstijl pasten. Het vertrouwen in het afvallen verdween en zelfstandig lukte me het niet meer om de ‘knop’ om te zetten. Op het internet las ik van alles over personal training en raakte ik geïnteresseerd. Ik besloot contact op te nemen met IJsselgym om te kijken of Marc mij verder kon helpen. In het begin was ik natuurlijk nog wel sceptisch of dit wel iets voor me zou zijn, maar ik besloot het een kans te geven en er vol voor te gaan. Het is de beste keuze in lange tijd geweest.

Ik ben gestart bij IJsselgym om 20 tot 30 kilo aan vet te verliezen. Inmiddels ben ik over de helft en heb ik al 16kg verloren en ben ik behoorlijk wat centimeters kwijt. Ik merk dat ik iedere week sterker word en dat ik steeds meer controle heb over mijn lichaam. Daarnaast leer ik betere keuzes te maken met betrekking tot voedsel en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik zie mijn zelfvertrouwen weer groeien!

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om contact op te nemen met Marc van IJsselgym. De afgelopen 17 weken heb ik binnen en buiten de gym hard gewerkt om stappen te zetten richting mijn einddoel. Ik voel me nu al een stuk fitter, sterker en vooral gelukkiger. Ik had niet verwacht dat ik zo enthousiast zou worden van krachttraining en dat ik zoveel lekkerder in mijn vel zou zitten. De combinatie van krachttraining en gezonde voeding werkt voor mij. Iedere keer ga ik weer met veel plezier naar de gym en kijk ik er naar uit om weer vooruitgang te boeken!

Ik heb mijn progressie grotendeels te danken aan mijn trainer Marc. Dankzij zijn begeleiding heb ik de knop weer om kunnen zetten. Toen ik begon met sporten bij IJsselgym heeft hij een sportprogramma op maat gemaakt en sindsdien begeleidt hij mij goed door de oefeningen heen. Daarnaast leer ik op het gebied van voeding veel van hem. Ik krijg zelf steeds meer kennis en daardoor krijg ik steeds meer een gezonde relatie met eten. Hij kan goed luisteren, weet te motiveren en kan je net het zetje geven om alles uit jezelf te halen. Deze ondersteuning is voor mij essentieel om mijn doelen te kunnen bereiken.

Ik zou andere mensen zeker aanraden om te komen sporten bij IJsselgym. De gym is een fijne en gezellige plek om alles uit jezelf te halen. Met behulp van een individueel sportprogramma en de prettige begeleiding van Marc is het iedere week weer een feest om te mogen sporten.

Don’t dream it, do it!

Sander

“Door de haalbare korte termijn doelen heb je altijd het gevoel dat je vooruit gaat en blijf je gemotiveerd”

Ik wou zwaarder en sterker worden, na 8 maand trainen ben ik 10kg zwaarder en een stuk sterker. Ook bij mijn andere sport; roeien, merk ik dat ik meer uithoudingsvermogen en kracht heb en dat de prestaties verbeterd zijn.

De grote voordelen van de IJsselgym vind ik de persoonlijke begeleiding  en de focus op zowel sport als leefstijl en voeding…

…Door de haalbare korte termijn doelen heb je altijd het gevoel dat je vooruit gaat en blijf je erg gemotiveerd. Hierdoor worden de lange termijn doelen ook haalbaar.

Wat ik nog meer belangrijk vind is de flexibiliteit; bijvoorbeeld bij het aanpassen van het schema als je niet content bent met bepaalde oefeningen.

Ik zou de dienstverlening aanraden aan iedereen die wil beginnen met krachttraining. In eerste instantie zodat je een technische basis aangeleerd krijgt. Maar ook om op een gestructureerde manier aan een doel te werken.

Nina

“Mijn vetpercentage is weer gezond én het allerbelangrijkste; ik voel me weer vol energie”

Doordat wij ons kantoor in de Leeuwenbrug hebben en mijn man Stan hoorde dat je bij IJsselgym persoonlijke begeleiding kon krijgen besloten we samen aan dit avontuur te beginnen.

Ik heb een enorm positief resultaat geboekt. Ik train nu bijna een halfjaar, eerst twee en nu drie keer per week. Inmiddels ruim 11kg kwijt en ruim 15 centimeter om mijn middel kwijt. Daarnaast ben ik veel sterker geworden…

…en is mijn vetpercentage weer goed/gezond én het allerbelangrijkste ik voel me weer vol energie!

Ik vind de coaching met betrekking tot je mindset het allerfijnste binnen het geheel. Uiteindelijk begint het toch daar.

De voordelen vind ik het kleinschalige, je traint met maximaal drie personen, de directe aanpak/ correctie tijdens het trainen, en ik vind het ontzettend fijn dat ik train waar ik werk. Zo bespaar ik enorm veel tijd.

Ik ben ontzettend enthousiast en gun dit iedereen! Marc is een geweldige, enthousiaste coach, mocht je twijfelen, neem dan een proefles, en ik verzeker je, je bent verkocht!

Tolga

“Voordat ik begon vroeg ik mij af of ik het wel kon volhouden”

Begin januari 2019 ben ik begonnen en in totaal 20kg afgevallen en een stuk sterker. Ik voel me we lekkerder en fitter en ben ook nog eens gestopt met roken.

Wat ik goed vind aan het concept, is dat er tot maximaal 3 personen tegelijkertijd trainen, hierdoor blijft het rustig en krijg ik goede begeleiding…

…Daarnaast word ik positief gemotiveerd wordt, wordt er mee gedacht aan mijn doelen en er direct ingegrepen wordt als het even niet volgens plan gaat.

Ik zou iedereen willen zeggen die erover nadenkt, twijfel niet! Je kan altijd een gratis proefsessie doen.

Jos

“Ik zag snel verandering en dit stimuleerde me om ook door te gaan”

Ik wist in het begin niet van het bestaan van IJsselgym af, maar na contact gemaakt te hebben met Marc en zijn positiviteit en open houding was ik enthousiast!

Ik heb, naast de grote veranderingen in mijn lichaam, heel veel kennis gekregen over voeding & training. Deze kennis kan ik de rest van mijn leven goed gebruiken om een gezonde leefstijl te onderhouden…

…Toch hangt er wel een prijskaartje aan personal coaching. Dit is bij IJsselgym in vergelijking met andere personal trainers goed!

Omdat IJsselgym een kleine gym is, is het persoonlijk contact met Marc super om te hebben. Je kan alles altijd vragen, op ieder moment.

Naast het persoonlijke contact zijn de resultaten uiteraard goed. Ik zag snel verandering en dit stimuleerde me om ook door te gaan. Het is een kleine sportruimte, dus Marc heeft altijd aandacht voor je. Daarnaast is de IJsselgym app heel duidelijk en makkelijke te gebruiken.

Ik raad deze dienstverlening zeker aan! Ik heb dingen geleerd die sommige mensen hun hele leven lang niet eens leren. Het 12-weken programma is, bij volle inzet, is 100% de moeite waard!

Als je aan een trainingsprogramma begint zonder enige vorm van ervaring op dit gebied te hebben, raad ik je aan om goed te bedenken of dit iets is wat jij wilt. Het veranderen van je eetpatroon is niet zomaar iets, je gooit je leefstijl om. Je kunt alleen genieten van dit programma als je je 100% inzet. Dit zorgt ervoor dat je geniet van jouw resultaten en je een onverslaanbaar gevoel hebt!

Carla

“Ik kan IJsselgym zeker aan anderen aanraden die een stok achter de deur nodig hebben om een sportroutine op te bouwen.”

Ik wou de spiraal van keer op keer naar een blessure toe trainen oplossen door bij IJsselgym te gaan trainen. Ik wou graag 5km aan één stuk kunnen hardlopen.

Het resultaat is dat ik blessurevrij heb kunnen trainen en inmiddels mijn doel van 5km ruimschoots met een 10km run heb behaald!

… Ik wou graag 5km aan één stuk kunnen hardlopen, echter miste ik een stuk basiskracht om dit op een goede en blessure-vrije manier te bereiken.

Wat mij ervan weerhield om voor IJsselgym te kiezen was toch een stukje kosten. Ik vroeg me af of het me zou brengen wat ik zocht en of dat afweegt tegen de kosten.

Het resultaat is dat ik blessurevrij heb kunnen trainen en inmiddels mijn doel van 5km ruimschoots met een 10km run heb behaald! We hebben alweer een nieuw doel bedacht, namelijk meedoen aan een obstacle run!

Wat ik goed vind aan IJsselgym zijn de volgende kenmerken: Persoonlijk, geduldig, remmend waar nodig en pushend als het kan.

Andere voordelen van IJsselgym zijn de tijden. Ik kan na mijn werk komen sporten zonder eerst een stop thuis te maken. Mocht ik een dag niet kunnen dan kan ik mijn trainingsdagen heel flexibel inplannen. De combinatie van het moeten in plannen van trainingen en de persoonlijke begeleiding geeft een nieuwe drive en push om te gaan sporten waar ik het zelf soms niet heb.

Ik kan IJsselgym zeker aan anderen aanraden die een stok achter de deur nodig hebben om een sportroutine op te bouwen.

Wouter

“Ik wilde fit op vakantie ..en dat is gelukt!”

Toen ik begon bij IJsselgym wilde ik 7kg kwijtraken in de 7 weken voor mijn vakantie en eigenlijk nog belangrijker; ik wilde ook fit op vakantie. En dat is beide gelukt!

Wat ik het best vind aan de dienstverlening is het persoonlijke aan de hele manier van werken. Ik houd van maatwerk…

…Of het nou gaat om het interieur van mijn huis of het samenstellen van mijn leefstyle-patroon, degene die het samenstelt maakt het verschil.

In dit geval vind ik Marc een hele kundige sportinstructuur die ontzettend veel know-how heeft als het gaat om de combinatie tussen voeding en sport. Door de trainingen voor mijn vakantie kan ik hier in Thailand een extra pad thai bestellen!

Daarnaast zijn voordelen voor mij de stok achter de deur, het snelle resultaat door middel van het maatwerk, dat je Marc 24/7 kan bereiken voor vragen of advies.

Ik kan het zeker aanraden!! Als je op zoek bent naar resultaat maar dit wilt bereiken op een leuke en succesvolle manier, Go IJsselgym!

Marije

“Het eindresultaat hoeft niet altijd een ‘strakke killer body’ te zijn. Iedereen heeft haar/zijn eigen doel”

Wat mij bij jaren inspiratieloos sportscholen niet lukte, bereikte ik opeens in een paar maanden.

In een klein jaar tijd ben ik 8kg afgevallen en al vrij snel kwam ik een stuk strakker in mijn vel te zitten. Na 12 weken sporten was dit al mooi terug te zien op de progressiefoto’s…

Ik heb sporten nooit echt leuk gevonden en er dus nooit echt energie uit kunnen halen. In de sportschool liep ik altijd maar wat doelloos rond. Met kerst kwam ik op een punt van “nu ga ik echt wat doen en het sporten serieus nemen”. Na een zoekactie op internet kwam ik al vrij snel bij de IJsselgym terecht. Een week later had ik al de intake.

In een klein jaar tijd ongeveer ben ik 8 kg afgevallen en al vrij snel kwam ik een stuk strakker in mijn vel te zitten. Na twaalf weken sporten was dit al mooi terug te zien op de progressie foto’s. Ook kreeg ik opeens spiervorming. Wat mij bij jaren inspiratieloos sportscholen niet lukte, bereikte ik opeens in een paar maanden tijd; een spierbal kweken dus haha!!

Dit zijn allemaal resultaten op fysiek vlak, maar het sporten bij Marc heeft er ook voor gezorgd dat mijn mindset anders is geworden. De begeleiding is zo fijn en goed dat ik een nieuw patroon van sporten en voeding integreerde in mijn dagelijks leven die ik kon (en nog steeds kan) volhouden. En ook niet geheel onbelangrijk; ik ben sporten leuk gaan vinden!

De persoonlijke benadering. Marc kan voor iedereen een eigen schema opstellen en weet wat je nodig hebt. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en neemt de tijd om tussentijds met je te evalueren en doelen aan te scherpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik me weer lekker in mijn eigen lichaam voel. En daarvoor hoeft het eindresultaat dus niet altijd een ‘strakke killer body’ te zijn. Iedereen heeft zijn/haar eigen doel.

Wat ik nog meer fijn vind is de kleinschaligheid. Je sport maximaal met drie personen tegelijkertijd. Je leert hierdoor ook andere sporters kennen en deelt hierdoor ervaringen. Ik voel me hier totaal niet bekeken, een gevoel die ik in de sportschool wel had. Je kan lekker je gang gaan en je helemaal focussen op je schema.

Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding top. Marc maakt een personal trainer voor veel meer mensen toegankelijk. Je betaalt geen abnormaal hoog bedrag, zoals bij andere personal trainers. Hij begeleid je qua voeding, mindset en krachttraining. Een compleet pakket op een heel toegankelijke manier. Ook de app die gebruikt wordt is heel praktisch en geeft je een heel mooi overzicht  van de trainingsschema’s en de bereikte resultaten.

Marc is continue bezig zijn kennis te verbreden. Ik had bijvoorbeeld wel eens een bepaalde afwijking in mijn houding (a.k.a. kronkels haha). Hij gaat dan op onderzoek uit om te kijken hoe we dit kunnen voorkomen. Respect voor zijn geduld ook haha. Hij is gewoon heel kundig en open. Hierdoor voel je je gewoon thuis.

Ik raad het sporten bij de IJsselgym zeker aan! Ik kan nu oprecht zeggen dat sporten leuk kan zijn. Er hangt een ontzettende fijne en relaxte sfeer. De verandering van mindset en Marc kan je net over het randje pushen die je nodig hebt, waardoor je doelen bereikt, waarvan je eerst dacht dat het niet zou lukken. Hij weet zijn energie en passie naar je over te brengen.

Ik ben gewoon heel tevreden. De sfeer is top, medesporters zijn top, de ruimte en voorzieningen zijn top en bovenal is Marc een top coach!

Robin

“Ik raad de mensen aan die twijfelen om vooral contact op te nemen!”

Ik zocht een goede personal coach om mij te begeleiden om fitter worden en buikvet te verbranden, wat mij eerder nog niet zelfstandig lukte.

Ik weeg nu 17kg lichter, ben een stuk sterker, heb meer energie en voel me een stuk beter…

…Het beste aan de dienstverlening vind ik het fitter en sterker voelen. Wat ik daarnaast nog meer goed vind is het lekker kunnen trainen zonder enorm veel drukte om je heen, de goede begeleiding, dat het voor mij echt werkt.

Ik raad de dienstverlening zeker aan. Voor mij heb ik het resultaat behaald wat ik wou halen en ik denk dat er veel andere mensen zijn in een reguliere sportschool zijn die geen resultaat halen en baat hebben bij de coaching van IJsselgym.

Ik raad de mensen aan die twijfelen om vooral contact op te nemen!

Enthousiast geworden?

Ga ervoor!

Als jij gemotiveerd bent en ook echt resultaat wilt behalen. Dan ben jij aan het juiste adres! Wacht daarom niet langer en zet die eerste stap. Vul je gegevens hieronder in en Marc neemt z.s.m. contact met je op om jouw GRATIS proefsessie of kennismakingsgesprek te plannen.  COVID-19: Veilig & verantwoord

  Bij IJsselgym heeft iedereen zijn of haar eigen powerrack & platform met eigen trainingsmateriaal. Dit zorgt er voor dat de 1,5 meter afstand bij ons makkelijk gewaarborgd kan worden. Daarnaast is dit gunstig i.v.m. de hygiëne, hoef je niet te wachten totdat apparaten of materiaal beschikbaar zijn en kan je onafgebroken en gefocust jouw training in één uur doen.

  We baseren ons op het Protocol Verantwoord Sporten van branchevereniging NL-actief. Dus je kunt bij ons veilig en verantwoord trainen. Hier vind je de voorzorgsmaatregelen en richtlijnen die voor de sporters in IJsselgym van toepassing zullen zijn vanaf 1 juli 2020.

  Ja, ik wil een gratis proefsessie!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis proefsessie!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis proefsessie!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis proefsessie!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis proefsessie!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis proefsessie!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis intake!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis intake!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Ja, ik wil een gratis intake!
  MAAK NU EEN AFSPRAAK
  close-link
  Nieuwsgierig geworden?
  Ja, ik wil vrijblijvend informatie!
  close-link