Gratis Proefsessie

Maak kennis met IJsselgym.

Nu aanvragen: Gratis Proefsessie

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij IJsselgym in Deventer. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Moniek

“Het is een voorrecht om samen met de trainers van IJsselgym te trainen. Ik ben niet allen fysiek sterker geworden maar ook mentaal. Ik blijf lekker doorgaan!”

Nathalie

“Ik vind mijzelf niet bepaald sportief, waardoor ik twijfelde of Personal Training mij wel zou aanspreken. Na 2 maanden 2x per week te trainen bij IJsselgym voel ik mij fitter en energieker! Elke coach heeft zijn eigen benadering, wat zorgt voor een leuke dynamiek. Als jij een team zoekt voor de juiste motivatie en sportkennis, dan ben je hier aan het goede adres!”

Wesley

“Ik ben gestart bij IJsselgym, omdat ik graag meer wilde sporten. Dit heeft namelijk een positieve invloed op mijn diabetes. Mijn coach en ik hebben samen doelen opgesteld gericht op spieropbouw, het bewuster omgaan met voeding en daarmee meer grip krijgen op mijn diabetes. Ik merkte al snel dat het sporten op deze manier veel energie geeft.”

Jouw voordelen van de Gratis Proefsessie:

Gratis trainen

Onze Gratis Proefsessie is geheel gratis. Wij geven je de mogelijkheid om onze sportschool 7 dagen vrijblijvend uit te proberen.

100% risicoloos

Mocht je na de Gratis Proefsessie toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de Gratis Proefsessie helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze Gratis Proefsessie adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw Gratis Proefsessie

Stap 1

Klik op de knop hieronder, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’

Stap 2

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij IJsselgym.

Tijd voor een gezondere leefstijl?