Over IJsselgym in Deventer

IJsselgym in Deventer helpt leden sinds 2018 weer fitter, slanker en gezonder te worden. We streven ernaar om door middel van onze kennis en professionaliteit dagelijks samen met jou te werken aan jouw doelstellingen. Verbondenheid met en tussen onze leden dragen we hoog in het vaandel. IJsselgym in Deventer is jouw persoonlijke coach.

Waarom IJsselgym Deventer

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij IJsselgym altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Resultaatgerichte aanpak

Met onze fitnessprogramma’s gericht op afvallen lukt het jou je doelstellingen te behalen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Voor iedereen

Bij IJsselgym stap je een club binnen waar iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter – welkom is.

Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Maak kennis met het IJsselgym team

Bauke

Personal Trainer

Cas

Personal Trainer

Jasper

Hoofd Trainer

Marc

Eigenaar / Personal Trainer

Othmar

Personal Trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

Moniek

“Het is een voorrecht om samen met de trainers van IJsselgym te trainen. Ik ben niet allen fysiek sterker geworden maar ook mentaal. Ik blijf lekker doorgaan!”

Nathalie

“Ik vind mijzelf niet bepaald sportief, waardoor ik twijfelde of Personal Training mij wel zou aanspreken. Na 2 maanden 2x per week te trainen bij IJsselgym voel ik mij fitter en energieker! Elke coach heeft zijn eigen benadering, wat zorgt voor een leuke dynamiek. Als jij een team zoekt voor de juiste motivatie en sportkennis, dan ben je hier aan het goede adres!”

Wesley

“Ik ben gestart bij IJsselgym, omdat ik graag meer wilde sporten. Dit heeft namelijk een positieve invloed op mijn diabetes. Mijn coach en ik hebben samen doelen opgesteld gericht op spieropbouw, het bewuster omgaan met voeding en daarmee meer grip krijgen op mijn diabetes. Ik merkte al snel dat het sporten op deze manier veel energie geeft.”

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

IJsselgym: Jouw partner voor fitness

Het is al vele jaren bekend dat IJsselgym mensen uit Deventer e.o. helpt op het gebied van afvallen, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Gratis Proefsessie fitness geven we iedereen de kans om vrijblijvend kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de Online Lidmaatschapstest.