Over IJsselgym in Deventer

IJsselgym in Deventer helpt leden sinds 2018 weer fitter, slanker en gezonder te worden. We streven ernaar om door middel van onze kennis en professionaliteit dagelijks samen met jou te werken aan jouw doelstellingen. Verbondenheid met en tussen onze leden dragen we hoog in het vaandel. IJsselgym in Deventer is jouw persoonlijke coach.

Waarom IJsselgym Deventer

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij IJsselgym altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Resultaatgerichte aanpak

Met onze fitnessprogramma’s gericht op afvallen lukt het jou je doelstellingen te behalen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Voor iedereen

Bij IJsselgym stap je een club binnen waar iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter – welkom is.

Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Maak kennis met het IJsselgym team

Cas

Personal Trainer

Marc

Eigenaar / Personal Trainer

Othmar

Personal Trainer

Ontdek Personal Training met een Gratis Proefsessie

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig naar IJsselgym? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 Wat onze leden zeggen

Charlotte

“In 8 weken al veel resultaat geboekt. Meer billen, smallere taille, een stuk sterker en fitter.”

Jos

“In 12 weken tijd is mijn vetpercentage omlaag gegaan en ben ik veel sterker geworden.”

Marieke

“Ik ben heel tevreden over de resultaten! Ik ben weer zo strak als vroeger.”

Jelmer

“-30 kg en een stuk fitter en gezonder! Inmiddels heb ik nu ook een eigen powerrack thuis.”

 

Anoniem

“Erg blij ben ik met het resultaat naar de eerste vetverlagingsperiode.”

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

 Alles van Personal Training tot voedingscoaching bij IJsselgym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van krachttraining, vitaliteit en gezondheid in Deventer. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Small Group Personal Training, Voedingscoaching en meer! Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Maak vrijblijvend kennis met IJsselgym en vraag een Gratis Proefsessie aan of doe de Online Lidmaatschapstest voor een persoonlijk programma. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.