Het aanbod van IJsselgym

Ontdek het veelzijdige Personal training, Small Group Personal Training en Voedingsadvies aanbod van IJsselgym in Deventer

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

IJsselgym in Deventer heeft een uitgebreid aanbod, waaronder: Personal training, Small Group Personal Training, Voedingsadvies en meer. Ontdek het zelf!

Personal Training

Small Group Personal Training

Voedingsadvies

Online Coaching

Intake

Gratis Proefsessie

Wat onze leden zeggen

Moniek

“Het is een voorrecht om samen met de trainers van IJsselgym te trainen. Ik ben niet allen fysiek sterker geworden maar ook mentaal. Ik blijf lekker doorgaan!”

 Nathalie

“Ik vind mijzelf niet bepaald sportief, waardoor ik twijfelde of Personal Training mij wel zou aanspreken. Na 2 maanden 2x per week te trainen bij IJsselgym voel ik mij fitter en energieker! Elke coach heeft zijn eigen benadering, wat zorgt voor een leuke dynamiek. Als jij een team zoekt voor de juiste motivatie en sportkennis, dan ben je hier aan het goede adres!”

Wesley

“Ik ben gestart bij IJsselgym, omdat ik graag meer wilde sporten. Dit heeft namelijk een positieve invloed op mijn diabetes. Mijn coach en ik hebben samen doelen opgesteld gericht op spieropbouw, het bewuster omgaan met voeding en daarmee meer grip krijgen op mijn diabetes. Ik merkte al snel dat het sporten op deze manier veel energie geeft.”

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefsessie!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Personal training tot Voedingsadvies bij IJsselgym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Deventer. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, Small Group Personal Training, Voedingsadvies en meer! Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Maak vrijblijvend kennis met IJsselgym en vraag een Gratis Proefsessie fitness aan of doe de Online Lidmaatschapstest voor een persoonlijk aanbod. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden, we zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.