Wat zijn de tarieven van IJsselgym?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij IJsselgym krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €39,95 per week! Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Moniek

“Het is een voorrecht om samen met de trainers van IJsselgym te trainen. Ik ben niet allen fysiek sterker geworden maar ook mentaal. Ik blijf lekker doorgaan!”

Nathalie

“Ik vind mijzelf niet bepaald sportief, waardoor ik twijfelde of Personal Training mij wel zou aanspreken. Na 2 maanden 2x per week te trainen bij IJsselgym voel ik mij fitter en energieker! Elke coach heeft zijn eigen benadering, wat zorgt voor een leuke dynamiek. Als jij een team zoekt voor de juiste motivatie en sportkennis, dan ben je hier aan het goede adres!”

Wesley

“Ik ben gestart bij IJsselgym, omdat ik graag meer wilde sporten. Dit heeft namelijk een positieve invloed op mijn diabetes. Mijn coach en ik hebben samen doelen opgesteld gericht op spieropbouw, het bewuster omgaan met voeding en daarmee meer grip krijgen op mijn diabetes. Ik merkte al snel dat het sporten op deze manier veel energie geeft.”

Jouw voordelen bij IJsselgym in Deventer

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod van IJsselgym omvat: Personal Training, Small Group Personal Training, Voedingsadvies en meer!

Vertrouwde omgeving

Bij IJsselgym train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 5 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Beantwoord de korte vragen en klik op ‘Volgende stap‘. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij IJsselgym!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met IJsselgym en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Veelgestelde vragen over de tarieven van IJsselgym

1. Wat zijn de exacte kosten van een lidmaatschap bij IJsselgym?

2. Is er een mogelijkheid om gratis kennis te maken?

3. Wat gebeurt er na het invullen?

4. Kan ik na de start nog van programma wisselen?