Ontmoet onze

personal trainers

PERSONAL TRAINER BAUKE

Hey! Ik ben Bauke Idzenga, 27 jaar oud, personal trainer en zelf ook gek op sporten en bewegen. Ik maak me sterk om anderen ook lekker en goed te laten bewegen, omdat dit essentieel is voor een gezond en fit lichaam.

“Iedereen kan een betere versie van zichzelf na streven”

Van jongs af aan ben ik al actief binnen de survivalrun sport en doe ik daar mee op hoog niveau op de korte en lange afstanden. Deze sport is een echte graadmeter voor kracht, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Door consequente kracht- en conditietraining heb ik mezelf naar een hoog niveau getild. Ik laat graag zien dat iedereen dit kan en een betere versie van zichzelf na kan streven.

Naast sport en beweging heb ik een veel bredere interesse voor gezondheid. Er zijn ontzettend veel belangrijke leefstijl factoren die ervoor zorgen dat je je goed voelt en gezond blijft. In het bijzonder ben ik groot voorstander van koude training en ademhalingsoefeningen om rechtstreeks je immuunsysteem te optimaliseren.

Hiernaast is het essentieel om chronische stress te verminderen door het voor jou juiste levenspad te volgen. Denk aan voldoende zingeving in je leven en het tackelen van mentale obstakels die jouw weg naar een goede balans in de weg zitten. Dit kan betekenen dat het tijd is voor actie, of dat er juist dingen moeten worden losgelaten.

Geniet van elke kleine stap in het proces naar jouw doel!

 

ONTMOET OOK DE ANDERE PERSONAL TRAINERS

Marc

Eigenaar

Jasper

Hoofd-trainer

Othmar

Personal trainer

Cas

Personal trainer